Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

AΣΤΕΡΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ : 3-1

Μπορεί να χάσαμε στον Α΄γύρο και να αποκλειστήκαμε στο κύπελλο από την πολύ καλή ομάδα του Ιωνικού αλλά κυρίως από τον κακό μας εαυτό, αλλά η ομάδα μας έδειξε ότι ακόμη και με απουσίες σημαντικές και με μέτρια εμφάνιση μπορεί να παίξει και να κερδίσει, γιατί έχει ψυχή και πάθος και πάνω από όλα ικανότητες. Ένα παιχνίδι που δεν συνιστάται σε όσους έχουν πρόβλημα με την καρδιά (με εξαίρεση το τέταρτο σετ), εδώ εμείς οι παίκτριες κοντέψαμε να πάθουμε καρδιά κυρίως στο τρίτο σετ. Πολύ ένταση και μεγάλες φάσεις, εύκολα λάθη αλλά και τσαμπουκάς όταν έπρεπε, χαρακτήρισαν το σημερινό μας παιχνίδι. Πιστεύω τα περισσότερα συγχαρητήρια από όλες τις παίκτριες, η κάθε μια από τις οποίες συνέβαλλε με το δικό της τρόπο στη νίκη, τα αξίζει το τζόκερ μας, η Ειρήνη που παρότι λίμπερο, έπαιξε εξαιρετικά σαν διαγώνιος, με καλές άμυνες αλλά και σέρβις.  
Συνεχίζουμε έτσι με ομαδικότητα, τόσο ενθουσιασμό σε κάθε φάση, με τέτοιες αγκαλιές και πανηγυρισμούς, με σκληρή δουλειά στην προπόνηση και τίποτα δεν έχουμε να χάσουμε!

Το σκορ του αγώνα ήταν 3-1 (25-21, 19-25, 27-25, 25-16).
Επόμενη αγωνιστική  Σάββατο 9/2 στις 20.15 στο Σαλπέας με τον Πορφύρα.Σας περιμένουμε να έρθετε να μας στηρίξετε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι!
 Y.Γ. : Αθηνά το missmatch που το είδε ο άλλος???Λέω να τη βάλεις στην ταυτότητα :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου