Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Μια από τις χειρότερες εμφανίσεις έκανε χθες η ομάδα μας στο "ντέρμπι" (σε εισαγωγικά γιατί εμείς δεν προσπαθήσαμε σαν να ήταν ντέρμπι) με την ομάδα του Πορφύρα, που δίκαια οδηγήθηκε στην νίκη, αφού έπαιξε πολύ καλό βόλει, με άμυνα, καλό σέρβις και με πολύ λίγα λάθη σε αντίθεση με τον Αστέρα. Το πιο άσχημο στο χθεσινό παιχνίδι δεν ήταν η ήττα αλλά το ότι δεν προσπαθήσαμε, σκύψαμε το κεφάλι και δεν πιστέψαμε ότι μπορούμε να το πάρουμε. Δεν υπήρχε συγκέντρωση, πάθος,υπήρχε περισσότερη απογοήτευση από όσο θα έπρεπε, γιατί έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να γυρίσουμε και τα σετ που χάνουμε με μεγάλη σχετικά διαφορά, οπότε το αποτέλεσμα της ήττας δεν άργησε να έρθει.
Δεν πειράζει.....Η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα, πικρή μεν, αλλά υπάρχει, αλλιώς αν δεν μπορείς να δεχτείς να χάνεις στο βόλευ, τότε κάτσε σπίτι σου και μη παίζεις βόλευ. Τα λάθη είναι για να μαθαίνουμε και μαθαίνουμε ακόμη και θέλουμε να μάθουμε. Το πρωτάθλημα έχει συνέχεια, υπάρχουν ακόμη πολλά ντέρμπι στον όμιλο και τίποτα δεν έχει καθορισθεί. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε όσο περισσότερα γίνεται είτε σε βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα είτε σε εμπειρίες, είτε σε τεχνική είτε, είτε.... Είμαστε ΟΜΑΔΑ, όπως λέει και ο κ. Παναγιώτης και θα κερδίζουμε και θα χάνουμε όλοι μαζί. Θα απογοητευόμαστε και θα σηκώνουμε το κεφάλι ξανά όλοι μαζί και αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε τώρα. Να το ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια, καθένα από τα οποία είναι μια διαφορετική πρόκληση για εμάς. 

Το σκορ του αγώνα ήταν 3-0 (25-23, 25-21, 25-19). Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πορφύρα, που παρά την απουσία του προπονητή τους Κ.Γκούντα, έδωσε ένα πολύ καλό παιχνίδι, και τον ευχαριστούμε για τη φιλοξενία του καθώς και για την επίτευξη της μετάδοσης του αγώνα μέσω του www.volleynews.gr και www.sportshero.gr.
http://www.sportshero.gr/index.php/sports/volley/item/4414-a2-volley-ginaikon-porfuras-asteras-ag-dimitriou-3-0
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου