Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ένα καλό παιχνίδι έδωσε χθες η ομάδα μας απέναντι στην ομάδα των Ιώνων χωρίς βέβαια να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Λίγο η κούραση καθώς δεν έχουμε πέρα από πάσα, κέντρο και λίμπερο άλλη αλλαγή και λίγο τα λάθη στα κρίσιμα σημεία, μας κόστισαν το παιχνίδι. Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η ομάδα των Ιώνων έπαιξε καλύτερα και για αυτό οδηγήθηκε στη νίκη. Εμείς χαρήκαμε πολύ το παιχνίδι, καθώς είχε μεγάλες φάσεις με δυνατές επιθέσεις και άμυνες και πολύ προσπάθεια και πάθος και από τις δύο πλευρές. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι και η ομάδα των Ιώνων το χάρηκε το παιχνίδι αλλά και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων. Μακάρι κάθε αγωνιστική να ήταν σαν αυτό το παιχνίδι.
Συγκεκριμένα το σκορ σε κάθε σετ ήταν 3-1 (23-25, 25-15, 25-19, 25-20) με τις ομάδες να πηγαίνουν πόντο, πόντο στην περισσότερη διάρκεια του παιχνιδιού καθώς και την ομάδα μας να προηγείται στο τέταρτο σετ με 13-9.
Καλή μας ξεκούραση προς το παρόν (για αυτή τη βδομάδα λόγω του αγωνιστικού ρεπό που έχουμε) και τα κεφάλια μέσα για τον Β' γύρο, στον οποίον πολλές ανατροπές μπορούν να γίνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου