Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

TEA TIME KOΡΙΤΣΙΑ & ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ==> ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΑΞΙΑ

Φέτος πολλές ομάδες έχουν αλλάξει τον τρόπο που γίνεται η προπόνηση, το ζέσταμα και η φυσική κατάσταση (κυκλική προπόνηση).Πολύ καλό ζέσταμα βέβαια (η αλήθεια να λέγεται) και ευχαριστούμε και τον κύριο Σκόλια γι' αυτό, αλλά κάποια πράγματα μας λείπουν εμάς που είχαμε συνηθίσει αλλιώς. 
Ο παλιός τρόπος περιλάμβανε για ζέσταμα τρέξιμο και στη συνέχεια ένα 15λεπτο περίπου με διατάσεις, ενώ πλέον οι διατάσεις συνδυάζονται με το τρέξιμο και εκτελούνται ταυτόχρονα.
Οι διατάσεις λοιπόν διαρκούσαν περίπου 15 λεπτά.  Από αυτά τα 15 λεπτά τα 5 ήταν διατάσεις και τα άλλα 10 ήταν κουτσομπολιό (για τις άλλες ομάδες), συζήτηση (λες και δεν είχαμε δει τις συμπαίχτριες μας ακριβώς την πρηγούμενη μέρα ή λες και η προσωπική μας ζωή ήταν σίριαλ του Παπακαλιάτη και είχαμε κάθε μέρα κάτι σοβαρό και σημαντικό να πούμε), ανέκδοτα και γενικώς όλα εκείνα που λέγονται μεταξύ δύο ή περισσοτέρων ανθρώπων και συμβάλλουν στην απόκτηση οικειότητας, στην καλύτερη γνωριμία, στην  επίλυση ίσως κάποιου προβλήματος, στη διασκέδαση και εν γένει στο δέσιμο της ομάδας. 
Τώρα όμως δυστυχώς είναι δύσκολο να τρέχουμε, να κάνουμε διατάσεις και να μιλάμε ταυτόχρονα. Είμαστε γυναίκες και αποδεδειγμένα καλές στο multitasking αλλά δεν είναι το ίδιο με πριν. Καταβάλλουμε φιλότιμες προσπάθειες βέβαια, πρέπει να μας το αναγνωρίσω, αλλά και πάλι....
Τι κάνουν λοιπόν τα κορίτσια του Αστέρα Αγ. Δημητρίου προκειμένου να καλύψουν αυτή την ανάγκη (όχι που δεν θα βρίσκαμε λύση)?
Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι αρκετά παραστατικές:-)




Βρήκαμε λοιπόν τη λύση, κουσκουσάκι (κοινωνικό σχόλιο ας το πούμε) στο τέλος της προπόνησης με τη συνοδεία τσαγιού (υπέροχο τσάι με λεμόνι δια χειρός κυρίου Παναγιώτη που καθημερινά και αδιαλείπτως μας κερνάει στο τέλος κάθε προπόνησης). Μπράβο κοριτσάκια μου!
Και όπως είπε και η Αθηνά : Tea time κορίτσια & κους-κους στο τέλος της προπόνησης==> ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΑΞΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου